dinsdag 27 maart 2012

Point Fermin Lighthouse

Ik wilde in Januari al aan mijn vuurtorenhuis beginnen. Maar Kees en Ineke van Hameren hebben een enorme tegenslag gehad. Door een overlijden in de familie is alles een beetje stil komen te liggen. Ik moet gewoon dus nog wat meer geduld hebben. Dat is niet erg. Ik vermaak me nu met quilten en ik kijk gewoon zo nu en dan naar dit filmpje.

http://www.youtube.com/watch?v=PvXSn_6idVg

Mijn collega gaat in juni naar LA en gaat daar ook nog wat extra foto's maken van het Point Fermin Lighthouse. Ik hoop dat hij na de zomer klaar is zodat ik er aan kan gaan bouwen.

maandag 19 maart 2012

Quilt

Aan het doorpitten van mijn quilt begonnen. Met de hand quilten is moeilijker dan ik dacht. Spierpijn en pijnlijke vingers zijn een resultaat van 1 blok quilten. Ik moet er nog 36 en daarna nog 36 witte blokken en dan nog alle driehoekjes en daarna nog de rand. Dan een bies eromheen en hij is klaar. Haha Tot Ziens in 2015.

vrijdag 16 maart 2012

Schilderijtjes




Ik ben ook nog graag aan het schilderen en volg iedere twee weken een fijnschildercursus. Hier een paar foto's van de schilderijtjes die ik tot nu toe heb gemaakt en waar ik foto's van heb. De rest zet ik er de volgende keer op.

filmpje over poppenhuizen

Beste poppenhuis vrienden en vriendinnen. Dit is zo'n leuk filmpje. Kun je helemaal bij wegdromen. Tenminste dat vind ik, vinden jullie dat ook?