zondag 15 december 2013

december….!

Daar ben ik weer. Lang weggeweest maar zeker niet stilgezeten. Als ik zo terugkijk heb ik heel veel gedaan. Er kwamen allerlei BOMmen binnenvallen van Reiko Kato en Belton Grange. Van Reiko Kato het finishing pakket waarmee ik nu druk bezig ben.


En ook de nieuwe blokken van Belton Grange liggen klaar om verwerkt te worden.

De kerstquilt lag me ook steeds aan te kijken en het eerste blok is gequilt. Ik ben niet ontevreden.De maand december is voor mij een drukke maand. Natuurlijk voor iedereen maar ik ben een week nadat de Sint zijn hielen heeft gelicht ook nog jarig. Dit jaar geen groot feest maar wel verwend met bossen bloemen en kleine kadootjes van mijn collega's en mijn man.


Mijn hoofd zit vol ideeën en dus moest er nog even een lekkere wintertrui gebreid worden en daarbij een lekker capuchonsjaal.
Ik heb nog geen foto van mezelf met de capuchon gemaakt, dus jullie moeten het even met het model doen.

Ook nog twee schilderijtjes afgewerkt. In opdracht van de juf moesten we een herfst tafereel maken. Ik heb voor deze paddestoelen gekozen. En ik was ook bezig met sneeuwklokjes.Ik krijg het weer niet voor elkaar om ze te draaien. Dat heb je als je op een andere computer werkt en nog niet alles onder de knie hebt. Even met een schuin oog kijken dan maar.

En natuurlijk staat mijn kerstboom. Twee zelfs! Nog vier dagen werken en dan is het voor mij heerlijk twee weken kerstvakantie.Ik wens allen fijne kerstdagen en een heel gelukkig 20141 opmerking: