woensdag 26 december 2012

Top 2000 café

 Het kerstgevoel is voor ons ook de top 2000 kijken luisteren. In het hele huis klinkt de muziek van de top 2000. Zo ook dit jaar weer het top 2000 café bezoeken. Normaliter doen we dat op 1 e kerstdag, dan is het lekker rustig en mag je zo lang blijven als je wilt. Dus vandaag op 2 e kerstdag is het veel drukker en kregen we een tijdslot. We mochten max. een half uur blijven.. Heel gezellig maar veel te kort.



woensdag 19 december 2012

Sylvia's Bridal Sampler

Het is toch gelukt. Vanmorgen kon ik niet meer bloggen. Heb alles geprobeerd maar het lukte niet. Nu blijk ik twee accounts te hebben. Gelukkig kwam ik daar vanavond achter en nu kan ik jullie toch op de hoogte houden van de vorderingen met de SBS. De twee randen zitten er aan al had ik daar wel mijn Ipad bij nodig om het You Tube filmpje te volgen hoe ik het netjes moest krijgen op de hoeken. Ik heb het filmpje wel 50x  opnieuw gestart en het is gelukt. Nu lig ik al twee dagen op de grond om de quilt door te rijgen. Krijg er zere knietjes en zere vingers van. Het is het minst leuke werk van quilten. Maar het moet gebeuren en ik heb er straks alleen maar profijt van. Mijn man kon het niet laten om een foto te maken van mij aan het doorrijgen.

zondag 9 december 2012

Erfstuk


Jullie hadden nog een foto tegoed van de volledige top van SBS. Ik ben er echt heel trots op. En nu ook nog een prachtige boarder uitgezocht en een back. Het wordt een echt hollands "meesterstukje". Nou ja, meesterstukje van Tamara dan.
Eigenlijk wilde ik deze quilt weggeven. Dat stuitte al op groot bezwaar van mijn mannetje. Maar ik dacht, ik doe het toch. Totdat ik in de winkel zei dat ik hem weg ging geven. Oeps, dat mocht echt niet van de dames. Maak dan voor die ander maar een makkelijke quilt maar niet deze. Of ik gek was geworden. Nou nee, dacht het niet.

's middag kwam er een friese dame in de winkel en die zei. Je moet ze niet nu weggeven maar als je er straks niet meer bent dan zijn de quilts voor je kinderen en dan hebben ze toch een mooi erfstuk. Dat vonden wij een hele mooie gedachte en die hou ik zeker vast. Ik maak erfstukken.

zaterdag 8 december 2012

SBS Top

Ik ben vroeg opgestaan vanmorgen en heb heel hard gewerkt. Maar het is gelukt. Mijn top van SBS zit in elkaar. Ik kan helaas geen foto plaatsen. De zon zorgt voor zoveel schaduw. Het is geen gezicht. Deze houden jullie van me tegoed.

donderdag 6 december 2012

Sylvia's Bridal Sampler

Jaaaaaaaaaaa, alle lapjes zijn klaar. Nu moet ik nog wel even de sashings tussen de laatste drie rijen zetten en dan aan de top bevestigen nadat ik natuurlijk alles eerste ga strijken. Maar mijn doelstelling om het voor mijn verjaardag (12-12-12) af te krijgen is gehaald. Schouderklopje voor mezelf.