dinsdag 11 februari 2014

Ik droom ervan! HELP!!!!

Waar ik van droom? Nou van de centrale blokpartij van de burntquilt of the Dear mrs. Thomkins. Eigenlijk zijn het geen dromen meer, eerder nachtmerries. Ik ben al maanden aan het klooien met dat blok. Heb ik alles strak, komt er een rand omheen, is het niet meer strak. Gisteren weer alles uitgehaald en rand voor rand weer er omheen gedaan. Maar toch krijg ik het idee dat dit een eeuwig klusje blijft wat niet wil lukken. Hier ligt dus een UFO wat eeuwig een UFO zal blijven. Ik krijg het maar niet goed. De laatste rand die je ziet is nu slechts gespeld. Er ligt nog een halve sterren rand klaar, die moet er ook nog omheen. Help!!!!Toch vind ik dat jammer. Ik had er zoveel zin in. Mmmmm nog maar een keer goed nadenken dan?

Het randje per week heb ik heerlijk tijdens het schaatsen kijken op tv gedaan. Dan gaat heel goed samen.

Nederland heeft nu al twee keer een sweap. De eerste drie op het podium zijn Nederlanders bij de 500 en de 5000 meter. Geweldig! Waar ons kleine landje groot ik kan zijn. En als er goud wordt gewonnen voor Nederland tijdens de Olympische Spelen dat gaat het olympisch vuur branden in het olympisch stadion in Amsterdam. De laatste keer dat daar de vlam heeft gebrand was in 1928. Mijn man is geboren onder de rook van het stadion en heeft hem ook nog nooit zien branden. Voor vele Amsterdammers is het dan ook een uniek moment om de vlam te zien branden. Gelukkig wonen we nog steeds niet ver bij het stadion vandaan en hebben we snel een foto gemaakt. 


Dit was de vlam die brandde toen Sven kampioen werd. Dat die fries toch kan zorgen voor een warm gevoel bij die Amsterdammers die meestal niet zoveel met schaatsen op hebben. 
En prachtig van de NUON om dit te organiseren. Zou het gas uit Groningen komen? Nou Groningen, jullie gas doet het prima hier in Amsterdam!  :-))))


 

1 opmerking: