vrijdag 14 februari 2014

snijden, snijden, snijden ……….

Ik ben in een vrolijke bui, niet omdat het Valentijnsdag is want daar doen wij niet zoveel aan, behalve dat mijn ontbijtje versiert wordt. Mijn lieve Valentijn!


Ik ben vooral in een vrolijke bui omdat na 12 keer uithalen en 20 keer opnieuw beginnen eindelijk het centrale blok van The Burnt in elkaar zit. En weet je wat nou het allerleukst is? De afmetingen kloppen ook nog. Niet te geloven!!!


En nu ……. Ja, nu moet ik weer gaan snijden. Veel lapjes snijden voor het vervolg van de The Burnt. 222 vierkantjes, 248 diamonds, 28 driehoekjes en dan nog 222 ovals die geappliqueerd moeten worden. Ik ben nog wel even bezig. 



Gisteravond heerlijk naar schilderles geweest. Altijd weer fijn om lol te maken, te lachen met elkaar en tussendoor de kwastjes op het paneeltje te zetten. Rustgevend is het zeker. Ik ben bezig om een oude zolder te schilderen. Dat is nog lang niet af maar sinds gisteren komt er al wat diepte in de zolder. Volgende keer weer verder.


Morgen komt randje per week. Raar eigenlijk, maar ik kijk er nu al weer naar uit. Simone staat op de beurs dus moet Annelies het voor ons klaarzetten. Dat gaat helemaal goed komen. Gisteren was Annelies jarig en we hebben met velen, heel velen een lange vlaggetjesslinger gemaakt. Erg leuk om te doen en ze was er bijzonder blij mee. Ik weet niet hoeveel het er uiteindelijk zijn geworden maar dat het er veel zijn dat is zeker. Nogmaals Annelies, van harte gefeliciteerd en ik hoop dat dit initiatief je er weer een beetje bovenop helpt. 


Ik ga weer verder met snijden!!!!

Tot ziens allemaal.  

Tamara

5 opmerkingen:

 1. Jee Tamara, je bent een 'Groothuis' - een doorzetter! En je ziet, dan komt het uiteindelijk goud! eh...goed!
  Tot morgen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De randjes staan al klaar hoor. Vanaf 12 uur 's nachts staan ze online. Wat een verrassing die vlaggetjes. Het heeft, en doet me nog steeds, heel veel goed gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. WAt een opluchting moet dat zijn en het ziet er prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. tis ff doorbijten, maar niet voor niks, want nu past het. Super.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit ziet er mooi uit. Maar het snijwerk duizelt me. Wat een aantallen!

  BeantwoordenVerwijderen