vrijdag 19 april 2013

Letter from Belton Grange en Roodborstje in de sneeuw

Het tweede blok van de maand van Belton Grange is ook af. 8 blokken om het middenblok heen. Ik kijk nu al uit naar het eindresultaat maar dat is nog heel ver weg. Gelukkig wel. Ik werk te snel. Dat komt omdat ik voor het eerst in mijn leven zonder werk thuis zit. Al 2,5 maand ben ik Toos Werkeloos en ik hoor op het nieuws ook niets anders. Ik verstuur iedere week een aantal sollicitaties en ik heb ook al een aantal gesprekken gehad. Ik kom dan ook wel bij de laatste twee of drie maar dan weer net niet. Te oud en/of te duur? Het is zeer frustrerend. Natuurlijk ik heb genoeg bezigheden maar zoals ik zeg dat moeten hobbies blijven en geen daginvulling. De dagen glijden nu zomaar aan je voorbij. Daarom is het blok van de maand van zowel Belton als Reiko Kato zeer welkom. Ik kijk er heel erg naar uit. En dat is ook de reden dat het allemaal al weer af is. Op de foto staan ook nog net mijn voetjes. Jammer maar helaas. Ik kreeg ze er niet af. :-)Gisteravond ging ik ook nog naar schilderles en daar heb ik mijn roodborstje in de sneeuw gemaakt.
Ik vind hem zo leuk geworden?

5 opmerkingen:

 1. Wat een beeldschoon kunstwerkje volgens mij ben je een duizendpoot.
  Succes met zoeken naar een baan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke blog, Tamara! en ja, die banenzoekerij tegenwoordig; hopeloos. Maar wat heerlijk dat je zo van werken met je handen houdt! Ik weet er zelf ook wel raad mee. Zeer fanatieke quiltster, maar werk nu veel met nieuwe materialen en zelf geverfde en gedrukte stoffen. Kom alleen altijd tijd tekort.
  Groet Frank van mij; ik ben en oud-collega van Schoevers Utrecht uit de jaren 90.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Antoinette, ik heb de groeten overgebracht. Ik kom graag een keer bij je kijken. Ik vind die moderne quilts ook prachtig. Ik kan wellicht nog veel van je leren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We hebben een heerlijke bed&breakfast waar ook regelmatig quiltworkshops worden gehouden.. Heel gezellig met mensen met dezelfde passie.
  www.bedandbreakfastpaasloo.nl is onze website,
  maar ik heb ook een andere website www.creatiefpaasloo.nl
  Die is nog niet helemaal zoals ik het wil hebben, maar beide websites krijgen volgende week een facelift! en Frank mag best meekomen, hoor!

  BeantwoordenVerwijderen