dinsdag 17 september 2013

zo druk met van alles ....

Vorige week vrijdag was mijn man weer naar Roger Waters (Pink Floyd) en had ik mijn vriendinnen uitgenodigd om een avondje te komen eten. Het was beregezellig en iedereen maakte een gerechtje.
Zo hadden we een heerlijk 4 gangen menu.


Ondertussen ben ik bezig met The burnt quilt, iedere avond een stukje, tenzij Den Haan en Wagenmakers anders beslist en mij een BOM stuurt van Reiko Kato of Letters from Belton Grange dan ga ik dat doen. Ik wil het wel bijhouden. The burnt is dus eigenlijk bij mij 'stop werk'. Als alle 'bommen' af zijn, is the burnt weer aan de beurt.


Bij the burnt is de schulprand af.
Reiko Kato blok 6 kwam vorige week binnen. Gisteravond de poppetjes op de wip gezet. Hoop dat ze er nu niet vanaf vallen. Ze zitten goed vast.

En ondanks dat de herfst is begonnen groeit en bloeit er ook van alles in onze amsterdamse tuin. Onze bonsai net als Reiko japans is prachtig.
We hebben zelfs blauwe druiven en ze waren heerlijk zoet. De olijf doet het dit jaar wat minder dan vorig jaar. We hadden welgeteld 1 olijf. Ach, je kan ze toch niet zo eten. Geen man overboord.

Afgelopen zaterdag stond mijn man in de verwenmodus. Gelukkig staat hij daar heel vaak in en dit keer stond hij zaterdagmorgen vroeg op om een heus frans ontbijtje te verzorgen. We hebben nl. een echte franse bakker in Amsterdam, Le Fournil. En wat is het heerlijk.


En vandaag kwam ook nog de BOM binnen van Letters from Belton Grange. De stoffen zijn weer prachtig. Kan ik de laatste blokken aan de quilt bevestigen. Hij wordt prachtig.


Werk genoeg te doen. Dus ik ga gauw weer verder met Reiko. Dag allemaal!

1 opmerking:

  1. Jij werkt ok met freezer papier. leuk.
    En de stofjes van Belton zijn weer prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen