zondag 27 oktober 2013

27/10/2013

Vandaag is het 27 oktober en vandaag zijn wij (Frank en ik) 19 jaar samen en al weer 12 jaar getrouwd. Mijn leraar communicatie werd 19 geleden gestrikt door zijn leerling. Haal nou geen rare gedachten in jullie hoofd. hahaha. Het was volwassen onderwijs en ik was 32 destijds.
Ik was een alleenstaande moeder van 3 kleine kinderen (8 en 2 van 4), had een full-time baan en ging 2 avonden in de week naar de management opleiding bij Schoevers. Ik zat te gapen in de klas en de docent PR en communicatie zei:"Je moet eens op tijd naar bed gaan". Waarop ik antwoordde:" Ik ga altijd op tijd naar bed." Hij weer:"Moet je eens alleen op tijd naar bed gaan." Ik reageerde natuurlijk weer:" Ik ga altijd alleen op tijd naar bed." En de rest is historie. We gingen wat drinken samen en 7 jaar later trouwden we in de Grand in Amsterdam. Ik geniet er nog iedere minuut van. Het klinkt waarschijnlijk allemaal wat soft in jullie oren. Maar het is gewoon zo. En terwijl ik geniet van onze huwelijksdag, geniet ik ook van de op handen zijnde storm en van alle dingen om me heen.
Gisteravond sinds lange tijd naar de Arena geweest, Ajax-RKC. Je zou toch denken dat wordt een eitje voor ons amsterdammers. Helaas! 0-0, wat een desillusie was dit zeg. Maar gauw vergeten.


En ik geniet gewoon verder. Ook van mijn schilderijtje. Dat is nog lang niet klaar. Ben eerst maar met de achtergrond begonnen. De paddestoelen is slechts de onderschildering. Ik zal hem zeker nog een keer plaatsen wanneer hij af is. 

Jammer dat deze dwarsligger niet wilde draaien. Even jullie hoofd draaien dan maar. 

Vorig weekend ook nog even naar Veldhoven geweest. Was weer gezellig vooral met de dames uit Zutphen en met Elsbeth van DHeW. Zij reed gezellig met mij terug. Dan gaat de reis ineens een stuk sneller. Tussen alle quilts en aanverwante artikelen stond recht tegenover DHeW een standje met echte kashmir sjaals. Wat jammer weer. Ik liet me weer helemaal overrompelen en versieren. Ik kon hem niet laten liggen. Hij was te mooi. Dus, wederom genieten!


Nu regent het en de wind giert om het huis. Heerlijk vind ik dat. Ja, ja, de zon is ook heerlijk. Maar dit weer heeft alles van gezelligheid, open haardjes, glazen wijn, kaarsjes, warmte kortom genieten alweer! En dan te bedenken dat we geen open haard hebben en we allebei geen alcohol drinken. hahaha.

Ben ik lekker bezig met de kerstquilt beneden in mijn kamer, waar zachtjes de muziek opstaat van Fleetwood Mac of Meatloaf. Ik heb bedacht dat er wel genoeg kerstbomen in de quilt zijn verwerkt en dat broderie perse wellicht ook heel mooi staat bij deze quilt. Moet kunnen toch?


12 jaar geleden hadden we een uur extra trouwdag en vandaag heb ik een uur extra om verder te fantaseren met mijn kerstquilt. Ik ga snel weer verder! 

Oeps! Krijg is ook nog een pracht kado van mijn schat. Ik had hem al gezien in de winkel. Vond hem zo leuk. Past wel bij een quiltmeisje.


Zo geniet ik van alles wat op mijn pad komt. Dag allemaal en maak er ook een prachtige dag van. 2 opmerkingen:

  1. hartelijk gefeliciteerd! klinkt helemaal niet soft, maar heerlijk! ik hoor het veel te weinig, dus lekker genieten van elkaar! fijne dag verder.
    groetjes wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat zijn pas de cadeautjes in je leven, een fijne vent waar je gelukkig mee bent! Ik mag me ook gelukkig prijzen wat dat betreft! Geniet er van samen, ik hoop héél erg lang voor jullie! xxx

    BeantwoordenVerwijderen