zondag 2 maart 2014

veel te veel leuke dingen

Hallo vrienden en vriendinnen, afgelopen week veel te veel leuke dingen te doen en veel dingen die ook nog moeten.
Afgelopen weekend naar Londen geweest omdat onze dochter ging trouwen in Harlow, vlak boven Londen. Een intieme bruiloft met alleen naaste familie en vrienden. Suzanne zag er prachtig uit en Andrew was trots op zijn vrouw en werd er emotioneel van. He wasn't a taugh guy after all.


wij boefjes in Londen hebben er natuurlijk wel een paar extra dagen aan vast geplakt. En wat kun je veel beleven door alleen maar langs de Thames te wandelen. Daar is alles te zien. Die engelsen zijn nog niet zo dom.
 London Eye, 137 m hoog en ik ben er in geweest samen met mijn hoogtevrees. Met knikkende knieĆ«n maar het was zeker de moeite waard.
Tower bridge, ook zo prachtig en ook natuurlijk naar binnen. We zijn tenslotte niet elke dag in Londen.
En natuurlijk naar St. Paul's cathedral, daar had ik nog wel wat langer willen rondlopen. Maar helaas, we hadden nog een huwelijk op de planning staan die dag.

En natuurlijk moesten we ook even naar Greenwich. Met mijn voetjes op het oostelijk en westelijk halfrond staan.


Echte toeristen gaan ook naar de wisseling van de wacht. Wij dus ook. Wachten tot 11.30 uur maar er gebeurde niets. 12.00 uur dan en ja er kwamen drie mannetjes en die wisselden met elkaar en dat was het dan. Niks spektakel, niets show. Er stonden wel heel veel mensen, het stelde echt niets voor. Zelfs de koningin zwaaide niet even. En man lief was teleurgesteld dat Pippa hem niet uitnodigde voor een high …. tea!

Weer thuis en weer aan het werk! Drukke dagen waarin een oude en een nieuwe directie elkaar gaan afwisselen. Als directiesecretaresse zit je er dan middenin en tussenin. Ik dacht dat alleen vrouwen roddelden. hahaha mannen zijn nog erger.

Door het weekend Londen liep ik natuurlijk wel achter met het randje per week maar dat heb ik inmiddels weer ingehaald. 


Hij wordt leuk!

En ook ben ik al weer druk bezig met the Burnt. De rolling stars komen er aan. 


Tussendoor heerlijk bij mijn oude baas en zijn vrouw wezen eten. Het is daar altijd zo gezellig in huis.


En afgelopen donderdag ook nog naar schilderen geweest. Nog steeds druk aan het stoeien met mijn zolder. De vloer ziet er al beter uit maar nog niet naar tevredenheid. Komt goed! volgende keer weer verder.
Natuurlijk helemaal geen tijd gehad om op zoek te gaan naar een quiltwinkel in Londen. Ze zijn er wel. maar we hadden dit keer andere interesses. We zullen er vast nog wel eens komen. Tot de volgende keer allemaal. Geen opmerkingen:

Een reactie posten