zondag 9 maart 2014

Zomer!!!

Het is 9 maart en de zomer is begonnen. Net heerlijk naar Noordwijk aan zee geweest. Het zag er zwart van de mensen en alle terrasjes zaten overvol. Nu lekker in de tuin keuvelen en kijken of we er weer iets moois van kunnen maken.  Ik heb net nog wel even een fotootje gemaakt in de auto. 19 graden terwijl we vorig jaar om deze tijd nog sneeuw hadden en het maar niet warm wilde worden.Randje per week gisteren weer gedaan en zo blijf ik netjes bij.  En ik vind het nog steeds leuk om te doen.Gisteren in de winkel geweest bij den haan en wagemakers. Kreeg ik toch zo'n leuk patroon van Di Ford. Ik had hem al een paar keer voorbij zien komen op internet. Maar nee, niet doen dacht ik nog. Ik heb er nog genoeg liggen die ik af moet maken. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en nu kreeg ik het gewoon in mijn schoot geworpen. Ja, wat moet je dan. Quilt nr. 5 in de maak!! hihi!!


Ik heb er nu al weer zin in maar voel me ook schuldig omdat ik Belton nog moet quilten, the Burnt vraagt om zijn eieren die ik in grote getale heb geknipt afgelopen week. 256 om precies te zijn. Heel veel scraps zijn tot eieren verworden. 


Nu appliqueren, 256 x. En ik blijf het leuk vinden. Dan ligt er nog een kerstquilt te wachten op gequilt te worden en ook Reiko's mysterie ligt geduldig te wachten om gequilt te worden. 
Een ding is zeker, vervelen doe ik me niet. 


2 opmerkingen:

  1. oh Tamara ik herken dit zo niks meer beginnen en steeds voor van alles vallen en ja als je dan zo,n mooi patroon krijgt dan ben je verkocht toch? succes met het maken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is net als telkens weer verliefd worden

    BeantwoordenVerwijderen